If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Начиии...6 еченца,литър прясно млекце и 10тина литра пресна зимна нафта. Изключвам АСРа и на ръчен режим джуркам,лево-десно до де ми олекне на душата....само да не прегори шекера,че горчи после и струва скъпо 😁😁😁
Колеги, записва ми тези грешки трия ги паля колата не светят лампи по таблото, закачам пак комп. и пак ги записва...Не усещам да има някаква разлика във вървенето...
Уточнявам, че когато свързвам колата с комп. от програмата давам simulate защото като дам conect не може да се свърже..Явно или кабела не е наред или софтуера...Кабела е vag12.12
Attached Files
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Колеги, записва ми тези грешки трия ги паля колата не светят лампи по таблото, закачам пак комп. и пак ги записва...Не усещам да има някаква разлика във вървенето...
Уточнявам, че когато свързвам колата с комп. от програмата давам simulate защото като дам conect не може да се свърже..Явно или кабела не е наред или софтуера...Кабела е vag12.12[/QUOTE]
Това което правиш е грешно!При този режим програмата симулира свързване и показва куп примерни грешки , към който и модул да се свържеш!Настрой си компорта и най вероятно ще стане!
Уточнявам, че когато свързвам колата с комп. от програмата давам simulate защото като дам conect не може да се свърже..Явно или кабела не е наред или софтуера...Кабела е vag12.12
Това което правиш е грешно!При този режим програмата симулира свързване и показва куп примерни грешки , към който и модул да се свържеш!Настрой си компорта и най вероятно ще стане![/QUOTE]
Как трябва да се настрой малко помощ може ли 😁
Отваряш computer managemant /device manager/ports, след което включваш кабела и виждаш кой порт си присвоява!След това включваш мес и отиваш на настройки/интерфейси/тип интерфейс-избираш К-Line/vagcom и избираш порта който си е присвойл след което натискаш тест!Ако всичко е наред натискаш потвърди!
Горе долу е това!
Освен това, което обясни колегата по-горе, е добре и да се зададе минимално времезакъснение на въпросния порт.
Това става с десен клик върху идентифицирания сериен порт в device manager > properties > port settings > advanced > latency .
Настройва се на минимално възможната стойност.
Ми то файда няма на симулация да се пробваш, това е опция колкото да разучиш функциите на програмата. Изкарай кабела и ще видиш че е същата работа. С други думи ползвай друга техника ако искаш да свършиш работа. Щом имаш лаптоп, изтегли си фри-версията и по описаните по-горе настойки ще стигнеш до резултата който търсиш.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Честита баба Марта!
Колеги, не мога да си намеря стелка шофьорска разпитах насам натам ама ми предлагат някви гумени и т.н искам оригиналната ако някой от вас продава или познава някой който да продава ще съм много доволен.
Поздрави.
Почти мисия невъзможна е това със стелките. Дори бях решил да си взимам оригинални от Ауто Италия, но при положение, че на мен ми беше скъсана само шофьорската, а другите бяха перфектни, реших че 160лв е твърде много. Намерих едно момче, което ми направи само шофьорската, доволен съм, 20на лв ми взе, но според мен няма да изкара повече от 2 сезона. Като си с автомат винаги се пробива на едно и също място и май и усилване не помага
Аз си взех моите от колегата Венци - VFTI преди две години и се оказаха сполучливи, цената беше 40 или 50 лв. Може да го питате.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment